نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در گفت‌وگو با سراج 24

دشمن همواره به دنبال بهانه است/ انتخابات آینده نقش پیشگیرانه دارد

ایران خواستار شکستن تحریم‌هاست و ما باید هوشیار باشیم چرا که انتخابات ریاست جمهوری نقش پیشگیرانه در این ابهام‌زدایی سیاسی دارد.
سید سعید حیدری‌طیب نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سراج24 اظهار داشت: دولت‌های غربی به دنبال آمدن یک رئیس‌جمهور سکولار برای تحقق اهداف خود هستند، بنابراین دولت آینده جمهوری اسلامی باید با قدرت، دیپلماسی هسته‌ای را دنبال کند و این امر مستلزم حضور یک ‌رأی مردم و انسجام نخبگان است.
 
حیدری‌طیب گفت: دشمنان همواره به دنبال بهانه هستند و در زمینه هسته‌ای بهانه‌ای ندارند و به سمت بهانه‌های جدید، مانند حقوق بشر و دموکراسی می‌روند.
 
وی افزود: ایران خواستار شکستن تحریم‌هاست و ما باید هوشیار باشیم چرا که انتخابات ریاست جمهوری نقش پیشگیرانه در این ابهام‌زدایی سیاسی دارد.
 
وی خاطر نشان کرد: تیم اوباما به دنبال تغییر مرکز ثقل حضور قدرت از خاورمیانه به آسیا است، بنابراین جمهوری اسلامی باید از این فرصت استفاده کند.
 
حیدری طیب اضافه کرد: با توجه به اتفاقات اخیر آمریکا انرژی، پول و اعتبار خود در خاورمیانه را هدر داد و چین از آرامش آسیا استفاده کرد و به آمریکا رسید.
اخبار مرتبط

اقتصاد ایران پس از جنگ چه کند؟

آنچه آمریکا درباره محاصره دریایی ایران نمی‌گوید!

ایران نباید بازی بخورد